VÄLKOMMEN TILL BAEBAE.SE

Om oss

Om oss

VÅR HISTORIA

Denna shop är en av flera onlinebutiker som ägs av Klara Säfmark (Org.nr: 870828-4603). Butiken erbjuder Skandinaviens, billigaste produkter online. Vår vision är att vara lika unika som vi är det billigaste alternativet för vanliga människor, oavsett vad kunden söker.

Priser
Kvalité
Leveranstid

NYCKELFUNKTIONER

TILLIT

Vi försöker att alltid finnas där för våra kunder och värdesätter tillit över det mesta. Vår integritetspolicy är därför otroligt viktig för oss och för Din trygghet.

VÅR VISION

BaeBae.se ämnar vara den bästa och billigaste leverantören av kläder i hela Norden. Alla människor ska ha råd att handla av oss.

VÅR INSPIRATION

Den svenska medelklassen har länge kämpat sig igenom motgångar. Vi inspireras av det inhemska attributen såsom trygghet, tradition och lojalitet.

VÅR PASSION

Vår passion är spännande, roliga, och unika produkter som alla kan ha råd med. Vi brinner för att vara en trygg och säker shop som du kan besöka dygnet runt, när du vill.

Några ord från oss

I takt med att saker blir sämre:  Företagsklimatet blir allt sämre för vanliga människor då större företag köper upp de mindre och bestämmer prissättningen.

Vi vill därför vara den där lokala butiken som alltid har tid och står nära till hands samt har priser under konkurrenternas. Vi köper direkt från industrier i Asien vilket kan göra leveranstiden längre.

Sätter du det i kontrast till otroliga priser hoppas vi kunna vara Ditt förstahandsval ändå. Utöver det siktar vi på att kunna erbjuda spänning och produkter som du aldrig eller sällan skådat förr.

Vilka människor söker sig främst till oss?

Män

Kvinnor

Familjer

Singlar